Vart tog den personliga integriteten vägen?

Har FRA skickat information till USA om Svenska medborgare? Det är frågan många ställer sig idag. Frågan som ställs är fel anser jag.

Frågan borde snarare vara: Varför får FRA avlyssna Svenska medborgare som inte är misstänkta för något brott?

FRA, Ipred och datalagringsdirektivet är ett hot mot den mänskliga integriteten och kan användas i felaktiga syften och detta får inte fortgå!
Senast idag gick detta att läsa i Aftonbladet: FRA läcker information

Vi anser att FRA-lagen ska rivas upp. Massavlyssning utan någon brottsmisstanke får inte förekomma! Vi vill inte ha ett samhälle där det är staten mot medborgarna. Vi vill ha ett samhälle där staten ÄR medborgarna och för deras röst i samhället. Med tanke på hur många som fildelar idag så ser verkligheten annorlunda ut.
Filmbolagen påstod att de förlorade pengar på fildelningen men trots det tjänar de mer pengar än någonsin, hur går det ihop? Fildelning är bara nutidens motsvarighet av ta matrial som förr skedde genom att man spelade in på videoband ifrån tvn eller spelade in blandband ifrån radion.

Läs mer av vad Vänsterpartiet tycker om Integritet här: Vänsterpartiets syn på Integritet

Dessutom är det inte alla artister som är emot fildelning, se Adam Tensta här:

Och här är en video som visar vad Vänsterpartiet gjorde med ACTA. Informationen måste gå ut till folket!


Vänsterpartiet kräver nu en sanningskommission på att få reda på vad som verkligen är sant och vilka uppgifter som USA kan ha fått. Läs mer om den här: Sanningskommissionen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0